Kursuspakker

Small – individniveau 3 x 1 dag er prisen pr. deltager kr……………2.995

Medium – relationsniveau 3 x 2 dage prisen pr. deltager kr…………..5.995

Large – Kundeniveau 3 x 3 dage er prisen pr. deltager kr…………..8.995

I prisen indgår undervisning og manualer. Prisen er for min. 10 deltagere og forudsat at du selv kan stille mødelokaler, AV udstyr og forplejning til rådighed. Priserne er eksklusiv moms.

Hos Jysk KursusCenter kan du selv sammensætte dit kursus ud fra vores brede udvalg af teorier og kompetencer indenfor Coaching, Kommunikation, Vindermentalitet og Positiv Psykologi. Ring og hør mere om dine muligheder på telefon 7222 7088.

Du kan også købe en af de allerede sammensatte kursuspakker. Du kan købe kursuspakker på small medium eller large niveau som gør dig eller dine medarbejdere til Positiv Psykologi Vejleder eller ErhvervsCoach.

Small – Individniveau

Kurset tager udgangspunkt i, at det er på individ niveau forandringsprocesser starter.

Fokus er, at der gennem øget selvindsigt frigøres potentiale og ressourcer, som gavner både det enkelte menneske og arbejdspladsen.

Medium – Relationsniveau

Ovenpå individniveauet bygges relationsniveau.Her får deltagerne indsigter og redskaber, så de har mulighed for fremover at kommunikere på en endnu mere anerkendende måde.

Resultatet vil være en kultur baseret på tillid og medansvar, som kan danne rammen for trivsel og øget effektivitet.

Large – Kunde Niveau

Foruden individniveau og relationsniveau omfatter denne pakke også kunderniveau. De kompetencer der er altafgørende i relationen til og i samarbejdet med kunder og samarbejdspartnere øges. Effekten er øget trivsel og effektivitet og dermed øget indtjening på arbejdspladsen.