Referencer

Herunder ses nogle af de firmaer, som har fået store trivsels- og effektivitetsmæssige gevinster af vores kursusforløb:

Undervisning for Konsulenthuset Ballisager

Kursusdeltagerne fortæller bl.a.:

”Dorte har været en fuldstændig fantastisk konsulent, som har taget os alle under sine vinger og har givet os en kæmpe motivation. Hun er engageret og hjælpsom. Kursets succes, mener jeg, er pga. af Dorte og hendes dejlige personlighed.”
” Tusind tak til Dorte for en fantastisk energi, oprigtighed interesse og kompetent sparring og vejledning. ”
” Dorthe har været fantastisk. God udstråling og energi. Man mødes i øjenhøjde. Altid klar på sparring.”
” Dorte har været en utrolig inspirerende underviser, ift. hendes faglige viden, måden at præsentere og energiske niveau. Hun får en til at føle sig velkommen rigtig hurtigt idet hun giver håndtryk til hver enkelte person. ”
” Jeg synes, det har været et fantastisk forløb, hvor man har tilegnet sig rigtig gode værktøjer. Det har været en fornøjelse at møde ind til Dorte som konsulent på grund af hendes høje energiniveau og evne til at motivere. Hver gang har man gået derfra med blod på tanden, fordi man er blevet løftet og motiveret så meget. Jeg kan kun anbefale det til andre. ”
” Generelt er jeg meget tilfreds. Man bliver mødt i øjenhøjde af en en konsulent (Dorte) som rent faktisk viser engagement, og ligner en person som har en reel interesse i vores velbefindende. Vi fik lagt vægt på vores målsætninger, og hvordan vi opnåede hvad vi gerne ville i forløbet. Dorte var motiverende og opmuntrene hele vejen igennem, samtidig var der god individuel coaching. Selv til os som er lidt niche i forhold til hvad dette kursus beregner sig bedst til.”
” Dorte er en skøn og nærværende oplægsholder. :)”
” Dorte Saustrup er en hel fantastisk person, som motiverer en helt fantastisk”

KMD

En salgsspecialist fra KMD siger om kurset ‘Personlig udvikling og effektiv kommunikation’:

“Jeg følte, at jeg trængte til et lille skub og meldte mig derfor på kurset. Det oversteg alle mine forventninger og hver dag gik jeg hjem med et smil på læben og nye redskaber. Efter de fleste kurser glemmer du hurtigt hvad du har lært igen og får det ikke rigtig brugt, når hverdagen igen rammer. Denne gang er det anderledes, for jeg bruger stadig dagligt de redskaber jeg lærte og føler, at jeg er blevet meget bedre til nærvær og udfordrer mig selv dagligt i positiv psykologi. Dorte er en fantastisk undervisermed et helt utroligt drive og smittende energi og imponerende god til at få folk med og få det under huden på folk.” Susan Uhrenholt (sales specialist)

Tech College

Kursusdeltagerne fortæller bl.a.:

“Du er et helt igennem fantastisk menneske, jeg bliver inspireret af at høre på dig”. “Tak for et rigtig godt kursusforløb. Deltager gerne på et opfølgningshold :-)”. “Meget inspirerende og motiverende – god balance mellem ‘snak’ og opgaver”. “Du er en fantastisk inspirerende kvinde”. “Vi vil meget gerne have Dorte i spidsen for flere forløb fremover i teamet/på skolen”. “Godt men hård – synes hele mit følelsesregister var i gang”. “Overvindelse på ‘den positive måde’ at fremlægge sit projekt”.

HK Nordjylland

…Har gennemgået kurset ‘The Winner takes it all’. Om kursusforløbet fortæller de:

“Underviserne Mette Andersen, Dorte Saugstrup og Lisbeth Ødum, har været meget kompetente undervisere, som har formået at få omsat teori til lavpraktisk viden, som mine tillidsrepræsentanter efterfølgende har draget meget nytte af i det daglige arbejde. Kurset har givet værktøjer til at kunne agere positiv i et svært felt, med nedskæringer og kæmpe pres på den enkelte. Derfor har vi aftalt flere kurser af det samme.” Brian Andersen (formand)

Aalborg Kommune

…Siger:

“Jeg har lært så meget nyt om mig selv, og alt det jeg i virkeligheden kan, Det bedste og mest inspirerende kursus jeg nogensinde har været på, Dygtig underviser”.

O.W. Supply & Trading A/S

Beskriver deres kursusforløb med ordene:

“Vi har samarbejdet med Jysk Kursuscenter, og har i den forbindelse blandt andet inddraget vores medarbejderanalyse til effektmåling af indsatsen. Efter udviklingsforløbet som blev planlagt og udført af Dorte Saugstrup, kunne vi måle en væsentlig fremgang i motivation og engagement i teamet. Vi havde yderligere en meget positiv og konstruktiv proces, hvorfor jeg vil kunne anbefale Dorte til lignende forløb.” Marianne Schrøder (HR Koncernchef/Group HR Director)

Advokatfirmaet Henrik Christensen og Partnere

…Indgik en aftale med Jysk KursusCenter i forbindelse med et medarbejderudviklingsprojekt for vores sekretærgruppe. Om forløbet fortæller de:

“Vi har oplevet kursuslederne som meget kompetente, professionelle, motiverende og inspirerende. De har været velforberedte og har sat sig ind i vores virksomhed, og vores konkrete behov.

Kurset har forløbet sig over fem måneder med otte halve kursusdage. Vores sekretærgruppe har fået en masse ud af at være på dette kursus. De har bl.a lært hinanden at kende og kan derfor bedre forstå hinandens reaktionsmønstre, som er en stor fordel, når de arbejder sammen som gruppe. De har herudover fået en masse gode konkrete redskaber, der kan hjælpe dem til at få mere glæde ved sit arbejde, og opfylde deres mål såvel arbejdsmæssigt som privat. Herudover har sekretærgruppen fået fokus på at bruge de ovennævnte redskaber på at skabe værdi for husets klienter, samt have fokus på mersalg.” Finn Bødstrup (Adm. Partner)

“Jeg vil egentlig blot fortælle, at de sidste par dages forløb har været helt igennem fantastiske. I har i hvert fald fået mig til at åbne øjnene og se andre muligheder i min arbejdsgang og dialogmuligheder osv. Ikke mindst også husket mig på, at ikke alle er som mig… At mennesker tolker og læser forskelligt. I har en helt sjælden – positiv – energi, som vi andre i jeres selskab nyder godt af. Tak for et, ind til videre, godt kursus – og på glædeligt gensyn.” Lone Frederiksen (Juridisk assistent)

Hjørring Kommune

…Beskriver deres samarbejde med Jysk KursusCenter med ordene:

“Meget nærværende og fokuseret”, “God overgang mellem emnerne”, “Bulls eye” og “Levende og visionær underviser”.

Region Nordjylland

…Siger om Jysk KursusCenter:

“Masser af energi og god faglighed”, “Rigtig god afveksling mellem teori og praksis”, “Inspirerende og spændende undervisning” og “Meget lærerigt og brugbart indhold”.

Thisted Kommune

..Fortæller om deres samarbejde med Jysk KursusCenter:

”Mange gode teorier som man kan bruge i det daglige”, ”Rigtig god fordeling mellem praksis og teori”, ”Har fået mange gode redskaber til at blive bedre til at kommunikere” og ”Dejlig opmærksom underviser – god stil”.

Aalborg Universitet

…Fortæller om Jysk KursusCenter:

”God inspirerende stil”, “God afveksling mellem teori”, “Træning og praktiske øvelser” og “Dejlig positiv energi”.

M1

…Fortæller om Jysk KursusCenter:

“Godt og inspirerende med FISH! filmen” og “Sjov træning i nærvær med både kunder og kolleger”.

Frederikshavn Kommune

…Siger til underviseren fra Jysk KursusCenter:

“Det har været et suverænt godt kursus og jeg er taknemlig for at have mødt dig” og “Du har i den grad bjergtaget mig med din energi og din karisma, du burde være en alle fik lov til at møde en gang i livet”.

Jammerbugt Kommune

…Fortæller om kurserne:

“Mange særdeles brugbare kommunikationsværktøjer”, “Det har været en spændende rejse”, “Meget udbytterig måde at lære på med opdelingen af teori, praksis” og “Hjem i virksomheden og træne til vi ses næste gang”.

Aalborg Handelsskole

…(kursusafdelingen)har følgende kursistkommentarer:

“Fantastisk underviser. Smilende og positiv gennem hele forløbet”, “Super underviser, der var nærværende”, “Den mest inspirerende underviser jeg nogensinde har oplevet”